Renault Glostrup

Når skaden er sket er det vigtigt, at du vælger rigtigt

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Autohuset Glostrups pladeværksted er godkendt af Renault-fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Autohuset Glostrup er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation. Du finder os på Vallensbækvej 37-39, 2605 i Brøndby 

Lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder deres kunder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet for dig, kan du leje en bil hos Autohuset Glostrup til en fornuftig pris, mens vi udbedre skaden på din bil.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en special rude med enten antenne, regnsensor eller andet, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en originalrude.