Renault Glostrup

Renault privatleasing

Med Renault Privatleasing får du din drømmebil for en lav månedlig ydelse og en lille førstegangsydelse, der varierer alt efter, hvilken model, du vælger. Når du leaser en bil er aftalen inklusive service og vejhjælp, så du ikke behøver at bekymre dig om uforudsete udgifter og uventede problemer. Har du spørgsmål til privatleasing eller ønsker du at få skræddersyet en privatleasingkontrakt til netop dit behov, så besøg vores salgsafdeling på Vallensbækvej 37-39, 2605 Brøndbyvester eller kontakt vores sælgere på tlf. 43 96 55 00

LÆS MERE OM FORDELENE VED RENAULT PRIVATLEASING HER

Klik på din ønskede model nedenstående, se priser, specifikationer, standardudstyr og sammensæt en leasingaftale efter netop dine ønsker og behov. 

 

Værd at vide om privatleasing

Privatleasing er en flerårig lejeaftale, hvor du har fuld råderet over bilen, uden at du står som ejer af bilen. Det er os, der som ejere af bilen står for serviceudgifterne, og derfor har du fuld økonomisk tryghed, når du leaser en bil hos os.

Vores leasingaftaler har en løbetid på 36 måneder (3 år). Du betaler et fast månedligt beløb baseret på bilens pris, bilens serviceomkorstninger, det forventede antal kørte kilometer og den aktuelle variable rente. Renault Glostrup kan sammensætte en leasingaftale, der tager højde for dine behov og din økonomi, og giver dig et overblik over de faktiske månedlige omkostninger ved din billeasing.

Alle vores leasingaftaler inkluderer service, vedligeholdelse, og vejhjælp. Med en leasingaftale hos os er du således garanteret attraktive vilkår, økonomisk tryghed og maksimal sikkerhed.

Oplev fordelene ved privatleasing

Hos Renault Glostrup gør vi en ekstra indsats for at give dig en god og tryg oplevelse, når du leaser en bil. Derfor har vi inkluderet en lang række fordele i Renault Privatleasing:

  • Lav førstegangsydelse.
  • Lav månedlig ydelse med alt inkluderet. Det eneste, du selv skal betale, er brændstof, dæk, grøn ejerafgift og obligatorisk kaskoforsikring.
  • Serviceaftale og vejhjælp.
  • Budgetsikkerhed.