Renault Glostrup

Nye biler - Renault Glostrup

Hos Renault Glostrup ønsker vi at gøre dit bilkøb nemt og bekvemt. I vores salgsafdeling på Vallensbækvej 37 - 39 i Brøndby kan du opleve et af Storkøbenhavns største udvalg af nye Renault modeller. Vores salgsrådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bil og løsning, som passer til netop dit behov. 

Oversigt over alle modeller

E:TECH - Hybrid til alle

Autohuset Glostrup forhandler blandt andet hybrid og plug-in hybridbiler. Renault har udviklet den innovative og eksklusive E-TECH-teknologi. Den er beskyttet af 150 patenter, og den har givet os mulighed for at udvikle to typer hybride motorer indtil videre:

  • E:TECH Hybrid: En hybrid hvor din elektriske og traditionelle brændstof motor fungerer i sammenspil for optimal ydelse. En motor der uden kabel-tilslutning som lader under kørslen.
  • E:TECH Plug-in Hybrid: Vores genopladelig hybrid som nemt oplader ved hjælp af ladestik derhjemme eller i byen.

Mere om E:TECH

Bestil prøvetur online

For at få et rigtigt indryk af en Renault er det altid en god idé at se, mærke og ikke mindst at køre i en de modeller, der tiltaler dig. Derfor opfordrer vi dig til at bestille en uforpligtende prøvetur her eller kontakte os på telefon 43 96 55 00

Mere tryhed undervejs

Hos Renault Glostrup tilbyder vi dig muligheden for at slippe for overraskelser med en servicekontrakt. Du kan læse mere om servicekontrakterne her. 

Finansiering eller leasing - alt efter dit temperament og behov

Hos Renault Glostrup kan vi tilbyde en række attraktive finansiering- og leasingmuligheder: Lån, erhvervsleasing eller privatleasing.

Med andre ord kan vi finde og rådgive dig om lige præcis den finansiering- eller leasingmodel, der passer til dit behov og dine ønsker. For mange kan det være svært at finde ud af hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov, men der kan vores specialuddannede salgsrådgivere rådgive dig om den optimale løsning.

 

Forlænget garanti - Renault Security+ 

Med Renault Security+ forlænger du din bils nybilsgaranti med næsten samme dækning (op til i alt 72 måneder) og får endda en masse tryghed med i købet. 

RENAULT SECURITY+ OMFATTER: *

  • Tryghed – du skal ikke bekymre dig om uventede og dyre reparationer. Du kan se, hvad de to aftaler dækker i de generelle betingelser
  • Altid i nærheden – gælder alle Renault-værksteder i hele Europa (med undtagelse af Hviderusland).
  • Hjælp på stedet (hvis det er muligt) – med Renault Assistance får du hjælp i forbindelse med produktrelaterede driftsstop, for eksempel mekaniske/ elektriske fejl eller uheld punktering, fladt batteri, brændstofmangel, forkert brændstof og tabt/knækket nøgle. Hvis køretøjet ikke kan repareres samme dag, eller hvis reparationen forventes at tage mere end fire timer, har du ret til hjemtransport, hotelovernatning eller en udlejningsbil. Gælder i alle eu- ropæiske lande (med undtagelse af Hviderusland). 

Du kan købe Security+ indtil bilen fylder 1 år. 

*Se generelle betingelser under link

Se priser på Security+ her

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse med Renault og hos Renault Glostrup. 

Kontaktinformationer

Renault Glostrup
Vallensbækvej 37 - 39
2605 Brøndby

Tlf.: 43 96 55 00
CVR: 16222577
E-mail: cn@autohuset-glostrup.dk

Åbningstider

I dag 11:00 - 16:00
Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 17:30
Onsdag 09:00 - 17:30
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 17:30
Lørdag Lukket